Home
Algemene
informatie

Gastouder Info
Links
Facebook
Contact opnemen
Krantenartikelen
Actueel nieuws
Nieuwsbrieven
Tsjernobyl in de media
Doelgroep van het project
Project 2016
Reisverslag 04-01 t/m 09-01
Foto's
Verslagen activiteiten
Organisatie
Sociale media
Gastenboek
Archief foto's
Foto's project 2013
Foto's project 2010
Krantenartikelen
Project 2018
Reisverslag 23-04 t/m 28-04
Foto's
Verslagen activiteiten
01-05: Sprookjeshof

1 mei is de dag van de Arbeid, dit is een heel groot feest in Belarus maar ik denk dat ze door het bezoek aan de Sprookjeshof niks gemist hebben!

Om 12 uur was het zo ver en stond ons eerste uitje van dit project op de planning. De kinderen hadden allemaal door waar we heen gingen en iedereen was erg enthousiast en druk. Onderweg in de auto werd er druk gebabbeld en soms heel enthousiast geschreeuwd omdat ze dachten dat ze er waren alleen gaf de navigatie slechts de volgende afslag aan.

Eenmaal aangekomen besloten we eerst maar binnen te gaan spelen aangezien het weer nogal slecht was. Toen de kinderen door de deur van de binnen speeltuin kwamen waren ze niet meer te houden! Snel gingen alle jassen en schoenen uit en daar gingen ze. Bijna net zo enthousiast als de kinderen gingen ook bij de tolk de schoenen uit en was ze geregeld te zien in de klim toestellen.
Het duurde ongeveer een kwartier en toen moesten ook de truien en vesten uit want er werd nogal gezweet. Halverwege de middag zijn de kinderen getrakteerd op een frietje en wat drinken waarna het tijd was om ook buiten te verkennen. Eerst werd er een bezoek gebracht aan het sprookjesbos waar ze de verschillende sprookjes tegenkwamen maar daarna mocht er ook eindelijk gespeeld worden in de buiten speeltuin.Er werd druk geschommeld en gesprongen maar om kwart voor 4 was het weer tijd om naar huis te gaan. Achter in de auto waren verschillende slaperige kinderen gezien en om half 5 zat het eerste uitje er dan toch echt op. Op naar volgende week de brandweer!

Groeten
Wouter en Jannet
WYSIWYG Web Builder