Home
Algemene
informatie

Gastouder Info
Links
Facebook
Contact opnemen
Krantenartikelen
Actueel nieuws
Nieuwsbrieven
Tsjernobyl in de media
Doelgroep van het project
Project 2016
Reisverslag 04-01 t/m 09-01
Foto's
Verslagen activiteiten
Organisatie
Sociale media
Gastenboek
Archief foto's
Foto's project 2013
Foto's project 2010
Krantenartikelen
Project 2018
Reisverslag 23-04 t/m 28-04
Foto's
Verslagen activiteiten
28-04: Aankomst in de Molenberg en 's middags samenkomst op school

Het was de bedoeling dat de kinderen, tolk, juf en 4 begeleiders om ongeveer 9.00 uur aan zouden komen op het Molenbergplein. Vrijdagavond werd al duidelijk dat ze dit niet zouden halen en de verwachting was dat ze om ongeveer 11.00 uur aan zouden komen. lees verder>>


01-05: Sprookjeshof


1 mei is de dag van de Arbeid, dit is een heel groot feest in Belarus maar ik denk dat ze door het bezoek aan de Sprookjeshof niks gemist hebben!

Om 12 uur was het zo ver en stond ons eerste uitje van dit project op de planning. De kinderen hadden allemaal door waar we heen gingen en iedereen was erg enthousiast en druk.  lees verder>>
29-04: Welkomstdienst Havenlicht Delfzijl

Na een paar drukke dagen vol indrukken, was er vanavond een welkomstdienst in het Havenlicht. Deze dienst werd geleid door Fokko Stalman ondersteund door een tolk die alles voor de kinderen vertaalde. lees verder>>08-05: Bij de brandweer Bierum en BBQ


8 mei was het uitstapje naar de brandweer gepland. De kinderen werden om 13 u opgehaald bij school door chauffeurs die de kinderen naar de brandweerkazerne Bierum brachten. Daar aangekomen kregen de kinderen een beker fris. Daarna werd verteld wat het doel is van de brandweer en wat ze zoal doen.
lees verder >>15-05: Uitstapje naar de politie Delfzijl


Op dinsdag 15 mei gingen de kinderen ís ochtends om 10:00 uur op excursie naar het politiebureau. Eenmaal aangekomen werden ze hartelijk welkom geheten door de chef van het bureau en daarna konden ze plaats nemen in een vergaderruimte. Nadat iedereen was voorzien van iets te drinken legden twee agenten uit wat de politie in Nederland zoal doet.
lees verder >>
WYSIWYG Web Builder22-05: Uitstapje naar de manege in Holwierde


Op dinsdag 15 mei gingen de kinderen ís ochtends om 10:00 uur op excursie naar Dinsdag  22 mei gingen we met zín allen naar de Eemsrakers te Holwierde. We kwamen daar om 13.30 uur aan en werden verwelkomt door Martin in de kantine. Daar kregen de kinderen een beker ranja. Het middagprogramma werd er besproken. De kinderen kregen eerst een demonstratie m.b.t voltige.
lees verder >>
29-05: Uitstapje naar de speeltuin in Godlinze

Op dinsdag 29 mei zijn we met de kinderen naar de speeltuin van Godlinze gegaan. Het was misschien wel de warmste dag van het hele project, maar de kinderen gaven daar niets om. Na aankomst stortten de kinderen zich meteen op de vele skelters. Na een tijdje te hebben genoten van het rondjes rijden, kregen de kinderen ranja, wat ook wel nodig was met deze hoge temperaturen.
lees verder >>05-06: Uitstapje naar de boerderij in Ten Boer


Dinsdag 5 juni zijn we met elkaar naar Koe(educatieve boerderij) en jij geweest in ten Boer. Om 13.30 kregen we een rondleiding binnen de boerderij. Er werd verteld hoeveel koeien ze hebben, hoeveel melk er geproduceerd word, over het leven van de koe binnen de boerderij.
lees verder >>