Home
Algemene
informatie

Gastouder Info
Links
Facebook
Contact opnemen
Krantenartikelen
Actueel nieuws
Nieuwsbrieven
Tsjernobyl in de media
Doelgroep van het project
Project 2016
Reisverslag 04-01 t/m 09-01
Foto's
Verslagen activiteiten
Organisatie
Sociale media
Gastenboek
Archief foto's
Foto's project 2013
Foto's project 2010
Krantenartikelen
Project 2018
Reisverslag 23-04 t/m 28-04
Foto's
Verslagen activiteiten
08-05: Bij de brandweer Bierum en BBQ

8 mei was het uitstapje naar de brandweer gepland. De kinderen werden om 13 u opgehaald bij school door chauffeurs die de kinderen naar de brandweerkazerne Bierum brachten. Daar aangekomen kregen de kinderen een beker fris. Daarna werd verteld wat het doel is van de brandweer en wat ze zoal doen.
Koert deed het verhaal aan de hand van filmmateriaal. Ook kregen de kinderen een rondleiding binnen de kazerne. Buiten ging het programma verder. De kinderen mochten met een waterspuit oefenen, dit werd natuurlijk dolle pret.
De middag werd afgesloten met nog een beker fris en een zakje chips, toen er gevraagd werd of de kinderen deze middag leuk hebben vonden kwam er een luide jaaaaa.  Van Lena(juf) kreeg de brandweer namens de kinderen een kadootje aan geboden als dank voor deze fijne middag. De kinderen werden in twee groepen met de brandweerauto naar Koert en Jolanda gebracht waar de familie BBQ plaats vond. Tussen 16u-17.30u druppelde iedereen binnen. De kinderen waren inmiddels druk aan het spelen op de trampoline of met de waterspuit die de kinderen bij de brandweer hadden gekregen. Ouders stonden gezellig met elkaar te kletsen, er werd heerlijk gegeten. Al met al een heel gezellige, mooie en stralende dag
WYSIWYG Web Builder