08-02: Verslag activiteitenmiddag

Vandaag stond wederom de gebruikelijk muziek en bijbel les op het programma alleen er was een hoop omheen gepland. Allereerst kwam therese Boomgaarden langs om knikkerzakken met knikkers uit te delen aan de kinderen. Deze waren door haar en andere mensen uit de kerk in Tjamsweer gemaakt voor de kinderen. Ze vonden ze heel erg mooi en ze waren druk bezig met bekijken wie de mooiste knikkers had. We willen hun dan ook heel erg bedanken voor dit cadeau en de sjaals en knuffels die zij al eerder hadden gemaakt voor de kinderen.

Hierna was het de beurt aan de kappers, er waren in totaal 12 kappers! Heel erg leuk om te zien met hoeveel enthousiasme ze aan het werk gingen. Bij de jongens kwamen o.a foto’s van Cristiano Ronaldo langs, ze wisten precies wat voor model ze wilden hebben.
Na 30 minuten waren alle jongens dan ook geknipt en mochten ze ook nog een kleurtje in hun haar uitkiezen! Hierna was het de beurt aan de meiden. De meiden hoefde niet eens verteld te worden waar ze mochten gaan zitten want ze zaten al op de kappers te wachten zo enthousiast waren sommigen! Nadat de meiden wat waren bijgeknipt mochten ook zij een kleurtje uitkiezen en werden er mooie vlechten bij hun gemaakt. Naast het knippen werd er ook nog bijbel en muziek les gegeven, hier ging het over Jezus die de verlamde man genas. De kinderen mochten proberen om hun naam te schrijven met een pen zonder hun handen te gebruiken, om zo te ervaren hoe het is om niet gebruik te kunnen maken van je armen. Ook werd er gekeken naar een film van Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Peter wou hierbij duidelijk maken dat wanneer God niet geneest hij wel de kracht en hulp geeft om met problemen en ziekte om te gaan. En dat ze altijd vertrouwen en hoop op de Heer mogen houden omdat hij eens terug komt en dat alles dan nieuw word en we een verheerlijkt lichaam krijgen en bij Hem mogen zijn.
Zoals jullie kunnen lezen was het voor de kinderen een enorm volle middag maar ze gingen allemaal met een lach naar huis en dit stond perfect bij hun nieuwe kapsel!

 

 

Home
Algemene
informatie

Gastouder Info
Links
Facebook
Contact opnemen
Krantenartikelen
Actueel nieuws
Nieuwsbrieven
Tsjernobyl in de media
Doelgroep van het project
Project 2016
Reisverslag 04-01 t/m 09-01
Foto's
Verslagen activiteiten
Organisatie
Sociale media
Gastenboek
Archief foto's
Foto's project 2013
Foto's project 2010
Krantenartikelen
Project 2018
Reisverslag 23-04 t/m 28-04
Foto's
Verslagen activiteiten
WYSIWYG Web Builder